Atunci când îți cumperi o locuință, vrei să simți că e a ta. Vrei ca ea să devină o extensie a personalității și a stilului tău de viață. Un cămin trebuie să emane acea atmosferă plăcută, familială și să inspire confort, în orice colț te-ai uita. Designul interior este necesar datorită modului în care îți transformă casa și redă energia de care ai nevoie în fiecare zi.

Serviciul nostru de Design Interior te va ajuta să creezi atmosfera interioară la care ai visat mereu, cu ajutorul celor mai dedicați și inovatori specialiști, gata mereu să găsească cele mai bune soluții pentru ca locuința ta să se transforme, cu adevărat, în casa ideală la care visezi.

Partenerii noștri, experți în servicii de design interior, te vor ajuta să amenajezi locuința exact după preferințele tale, într-un mod în care estetica se îmbină perfect cu funcționalitatea. Așa că, tot ceea ce trebuie să descoperi este viziunea ta asupra locuinței perfecte.

Îți oferim servicii complete de amenajări interioare, design interior, proiectare, randari 3D, concept mobilier, optimizarea spațiului, consultanță de specialitate în design interior, asistență și management de proiect. Cu atât mai mult cu cât, prin intermediul serviciului de accesorizare, îți poți echipa locuința cu absolut tot ceea ce ai nevoie, de la rulouri exterioare, plase anti insecte, draperii, perdele și tapete, corpartimentari din sticlă, mobilier la comandă, până la copertine pentru terase și paravane.

Dorim să venim în sprijinul tău și să îți prezentăm două propuneri de amenajare pentru apartamentele din portofoliul nostru:

Apartament 2 camere open space

Apartament 2 camere cu bucătărie închisă

Email serviciiclienti@maurerconstanta.ro
Telefon: 0730.511.611

Notă:
Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința ta de vis. Poți lua legătura cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Cum îți putem fi de folos?