Îți dorești ca proprietatea ta să fie în siguranță, dar nu ai timp să te ocupi de acest lucru?

Pentru că înțelegem foarte bine acest aspect, am creat un serviciu special care să te elibereze de orice grijă. Prin intermediul serviciului “Administrare proprietate” preluăm noi toate sarcinile aferente administrării proprietății tale pentru ca tu să poți dispune de timpul tău așa cum îți dorești, fără griji și obligații în plus.

Property Management este serviciul ideal pentru cei care nu au timp sau disponibilitate să se ocupe de locuințele/imobilele pe care le-au achiziționat. Indiferent dacă ești proprietar sau investitor, dacă deții unul sau mai multe imobile, dacă nu locuiești în localitate și, poate, nici în țară sau, pur şi simplu, nu ai timp să te ocupi de aspectele logistice şi administrative, noi te putem ajuta. Pentru oricare dintre situaţii, preluăm noi responsabilitatea administrării prin intermediul unor servicii de specialitate pe care le poți contracta printr-un abonament. Astfel, de la verificarea periodică a proprietății până la verificarea plății chiriei lunare, a cheltuielilor de întreținere și chiar promovarea imobilului în vederea închirierii, îți asigurăm toate serviciile de care ai nevoie.

Nu trebuie decât să ne contactezi telefonic şi noi ne ocupăm de tot ceea ce este necesar. Simplu şi rapid, fără birocraţie excesivă, fără drumuri interminabile sau timp pierdut!

Email serviciiclienti@maurerconstanta.ro
Telefon: 0730.511.611

Notă:
Toate informațiile, schițele și pozele au exclusiv scop de prezentare!

Vrem să fii complet informat, înainte de a-ți alege locuința ta de vis. Poți lua legătura cu noi, pentru orice detaliu care te interesează.

Cum îți putem fi de folos?